Welkom bij Nourmedia

Nourmedia is een veelzijdig en creatief mediabureau. Thuis in zowel online als offline media en communicatie. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van huisstijlen, websites en drukwerk. Onze kracht is het creëren van een uitstraling die respons oplevert.
We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over uw doelstellingen en hoe communicatie daar een zo groot mogelijke bijdrage aan kan leveren. Samen kijken we naar uw doelgroep, de markt en hoe wij uw onderneming daarin kunnen onderscheiden. Wij willen u graag van dienst zijn bij het promoten van UW onderneming.

Ons inlevingsvermogen

Wij houden ons voornamelijk bezig met het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van creatieve oplossingen op het gebied van marketing en reclame. Kwaliteit en service vinden wij dan ook erg belangrijk. Uw huisstijl moet herkenbaar zijn bij al uw klanten. Daarom wordt een huisstijl consistent gebruikt in communicatiemiddelen, zoals promofilms, briefpapier, banners, visitekaartjes, folders, brochures, advertenties en uw website.

Onze creativiteit en kwaliteit

Met gevoel voor creativiteit en kwaliteit ontwerpen en leveren wij al jaren naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers en klanten de mooiste logo’s, websites, en drukwerk. Aan een goede relatie met al onze klanten hechten wij veel waarde. Evenals het luisteren naar wat onze klanten graag willen om daar vervolgens adequaat op in te kunnen spelen.

Bij Nourmedia staan wij altijd voor u klaar. Bel of e-mail nu voor een afspraak bij ons op kantoor. De koffie staat voor u klaar!

Lees meer over Nourmedia

Nourmedia is een creatief reclamebureau die gespecialiseerd is in praktische media oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Gespecialiseerd op het gebied van o.a. webdesign, huisstijlontwikkeling en drukwerk.

| Nourmedia webdesign
Nourmedia ontwerpt en bouwt stijlvolle websites. Wij ontwikkelen online mogelijkheden met een creatief accent. Tevens zorgen wij ervoor dat uw website makkelijk gevonden kan worden d.m.v. zoekmachine optimalisatie. Onderscheidend vermogen wordt steeds belangrijker met het groeiende aanbod op allerlei gebieden. Nourmedia zorgt ervoor dat uw website een waardevolle en creatieve toevoeging is op uw gehele marketing. Afgestemd op uw eigen doelgroep én huisstijl, maar bovenal onderscheidend en toch functioneel.

| Een passende huisstijl voor uw bedrijf
Bij het kiezen van een passende huisstijl voor uw bedrijf let u vooral op de branche waar u in zit en het product of dienst die u levert. Vervolgens gaat u na welke uitstraling het meest geschikt is om uw doelgroep te bereiken. Afhankelijk van uw doelgroep kunt u kiezen voor een zakelijke uitstraling of juist speels, exclusief of goedkoop. Voor welke uitstraling u ook kiest, Nourmedia zorgt dat u opvalt.

Kennismakingsgesprek
Tijdens onze eerste kennismaking proberen wij een goed beeld te vormen van u als nieuwe opdrachtgever en van de onderneming. Natuurlijk zijn hierbij uw wensen en ideeën erg belangrijk. Deze fase is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Offerte
Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek wordt er een offerte opgemaakt, waarin alle verkregen informatie betreffende de wensen en technische details verwerkt worden.

Conceptfase
Binnen twee weken kunnen wij u na het accorderen van de offerte, een eerste ontwerp presenteren.
Hier kunt u uw voorkeur over uitspreken en eventuele aanpassingen doorgeven. Het ontwerp wordt verder voor u uitgewerkt en aangepast.

Uitwerkingsfase
Het gehele concept zal in deze fase volledig uitgewerkt worden. De website wordt bijvoorbeeld gebouwd en technisch ondersteund, al dan niet met een CMS-systeem. Bij drukwerk wordt door Nourmedia het gehele drukwerk traject uitgevoerd.

Nazorgfase
Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u ook altijd op Nourmedia blijven rekenen. Ook na afronding van een project. Een verdere uitleg over onze werkwijze wordt ook beschreven in de offerte.

We hebben allemaal een passie voor ons vak. Wij kunnen u vertellen hoe goed wij ons vak verstaan, maar dat zijn onze woorden.
Daarom verbinden wij onze dienstverlening met een aantal beloften waar u ons aan mag houden.

Onze kernwaarden hierbij zijn dan ook betrouwbaarheid, drempelloos en kwaliteit.

 Wij bieden u altijd veelzijdige informatie.
 Wij bieden u de kwaliteit van onze dienstverlening en een service tegen redelijke tarieven.
 Wij laten onze klanten nooit voor een dichte deur staan.
 Wanneer wij u kunnen helpen zullen we dat doen. Uw succes is ons succes.
 Wij halen uw deadline altijd. We werken ’s nachts of in het weekend gewoon door.
 We streven naar het overtreffen van verwachtingen.
 Wij vertalen uw ideeën en wensen voor uw onderneming naar ontwerpen en marketinginstrumenten.
 We bieden onze klanten inzichten ter verbetering van hun organisatie.
 Onze ideeën, concepten en producten verrassen uw klanten en dragen daarmee bij aan een betere verkoop.

Onze vaardigheden

Web Design 95
Grafische vormgeving/DTP 98
Video- en promomontage 85
Beletteren 95

Bedrijven die u voor zijn geweest